طول مدت زمان بستری بعد از انواع عمل بینی

اقدامات پیش از ترخیص از بیمارستان

طول مدت زمان بستری بعد از انواع عمل بینی تقریبا طولانی نیست، البته در صورتی که بیمار شرایط خاصی نداشته باشد. برای مثال، در صورتی که بیمارِ تحت عمل بینی به آپنه خواب مبتلا باشد، به تجویز پزشک مدت زمان بستری اندکی افزایش می یابد. در واقع، عمل بینی نوعی جراحی سرپایی به شمار می رود. بیمار را پس از انجام عمل بینی به اتاق ریکاوری می ببرند و از پس از هوشیاری و چکاپ کامل سلامتی اش، از بیمارستان مرخص می کنند. به طور کلی، پس از چهار و یا پنج ساعت پس از جراحی مرخص خواهد شد. با همه این اوصاف، طول مدت زمان بستری بعد از انواع عمل بینی به مدت زمان ریکاوری و به هوش آمدن بیمار همچنین پایداری شرایط بیمار بستگی دارد.  در این مقاله با ما همراه باشید تا اطلاعات جامعی را دربارۀ اقدامات پیش از ترخیص از بیمارستان، مدت زمان مورد نیاز برای جراحی بینی، بیهوشی و همچنین طول دوره نقاهت در اختیارتان قرار دهیم.

اقدامات پیش از ترخیص از بیمارستان

  • جلوگیری از خونریزی: در صورتی که میزان خونریزی زیاد باشد، بنا به صلاحدید پزشک مدت زمان بستری بیشتر خواهد بود.
  • کنترل درد: برای کنترل درد، جراحان از مسکن استفاده می کنند و پس از کنترل درد، اقدام به ترخیص بیمار می کنند.

معاینه پس از جراحی بینی

مدت زمان جراحی انواع بینی ها

  • نوع بینی تحت عمل جراحی: مدت زمان انجام جراحی بینی در عمل انواع بینی های استخوانی و گوشتی متفاوت است. جراحی بینی های گوشتی پیچیده تر از جراحی بینی های استخوانی است و حساسیت بیشتری را می طلبد. از این رو مدت زمان بیشتری را برای جراحی می خواهد.
  • نوع جراحی بینی: دو نوع شیوه عمل بینی وجود دارد که مهم ترین عامل بر طول مدت زمان عمل می باشد. این نوع شیوه جراحی بینی عبارتند از: جراحی بینی باز و جراحی بینی بسته.
  • جراحی ترمیمی بینی: گاهی بیمار بیش از یک بار اقدام به انجام جراحی بینی می کند. از این رو، دشواری فرایند رینوپلاستی بیشتر خواهد بود. حتی گاهی این اتفاق می افتد که بینی بیمار نیاز به پیوند غضروف داشته باشد که در این صورت پروسه جراحی طولانی تر خواهد شد.
  • مهارت جراح بینی: قطعا جراحان مجرب و باسابقه سرعت عمل بیشتری دارند و سریع تر پروسه عمل بینی را پیش می برند. از این رو مهارت پزشک نیز یکی دیگر از فاکتور های موثر بر مدت زمان جراحی بینی است.

بیشتر بخوانید : زییاترین بینی ها برای کدام کشورهاست؟

مدت زمان انجام عمل باز و بسته بینی

در عمل باز جراح بینی برای دسترسی بهتر به ساختار های داخلی بینی بیمار، در داخل بینی بیمار برش هایی را ایجاد می کند. یکی از مواردی که عموما از جراحی باز استفاده می کنند عمل انحراف بینی می باشد. در جراحی باز بینی از بخیه استفاده می کنند؛ به همین دلیل بخیه زدن می تواند مدت زمان انجام جراحی بینی را افزایش دهد. جراحی بسته بینی روش جدیدی است که در آن هیچ گونه برشی در بینی انجام نمی شود و نیازی به بخیه وجود ندارد. جراح برای اعمال تغییرات صرفا با استفاده از ابزار های خاص، پوست بینی بیمار را بالا نگه می دارد. در حالت کلی و طبیعی، مدت زمان انجام جراحی بینی تقریبا یک تا چهار ساعت می باشد. البته این مدت زمان بنا به فاکتور های فوق متغیر است. البته این مورد شایان ذکر است که در صورت افزایش مدت زمان جراحی، این احتمال وجود دارد که بیمار در پروسۀ جراحی دچار خونریزی شود.

پروسه جراحی بینی

زمان بیهوشی عمل بینی

مدت زمان بیهوشی را باید به زمان عمل بینی افزود. در حقیقت در انجام جراحی بینی عموما از بیهوشی های موضعی و عمومی استفاده می کنند. در بی حسی موضعی بیمار خوابی موقت را تجربه می کند و سریع تر هشیار می شود. از این رو بی حسی موضعی در مقایسه با بی حسی عمومی عوارض کمتری به دنبال دارد. همچنین در بی حسی موضعی احتمال تهوع و استفراغ پس از انجام جراحی بینی کم تر از بیهوشی عمومی است. نوع بیهوشی با توجه به شرایط بیمار و تشخیص جراح متفاوت خواهد بود. بیشتر جراحان و متخصصان بیهوشی برای بیهوشی از داروهایی بیهوشی مانند کولونوسکوپی استفاده می کنند.

مدت زمان جراحی بینی شکسته و طول مدت بستری پس از عمل

در صورتی که قصد بیمار از عمل بینی اش صرفا درمان شکستگی آن است، مدت زمان جراحی کوتاه تر خواهد بود. در حالی که اگر بیمار در کنار درمان شکستگی قصد انجام جراحی زیبایی بینی را هم داشته باشد، طبیعتا این مدت زمان بیشتر خواهد بود. این نکته مهم را نیز در نظر داشته باشید که برای جراحی بینی شکسته حدودا پنج تا هفت روز باید از زمان شکستگی آن بگذرد.

بیشتر بخوانید : داروهای ممنوع بعد از جراحی

مدت زمان مورد نیاز برای ترخیص بیمار بعد از ریکاوری

پس از انتقال بیمار به اتاق ریکاوری بعد از انجام عمل جراحی، علایم حیاتی بیمار تحت نظر قرار می گیرد تا به حالت طبیعی و نرمال بازگردد. مدت زمان مورد نیاز برای هوشیاری پس از عمل و رسیدن شرایط بیمار به حالت استاندارد ممکن است بین 20 دقیقه تا یک ساعت باشد. این مدت زمان ذکر شده در بیماران مختلف متغیر است و به صورت تقریبی و میانگین آن را بیان کردیم. با توجه به موارد گفته شده کل مدت زمان استاندارد برای انجام جراحی بینی، ریکاوری و مرخص شدن از بیمارستان در حالت عادی و در شرایط طبیعی بیمار نهایتا شش ساعت است.

پایان دوره نقاهت

طول دوره نقاهت بعد از انجام انواع عمل بینی

دوران نقاهت بعد از انجام انواع عمل بینی را می توان حدودا چیزی بین پنج تا هفت روز در نظر گرفت. برای رسیدن به نتیجه مطلوب و درمان ایده آل، در این مدت باید کاملا به مراقبت های پس از عمل بینی پایبند باشید. البته برای از بین رفتن کامل تورم و التهاب ناشی از تغییرات انجام شده بر روی بینی و مشاهدۀ نتیجه نهایی باید حدودا شش ماه تا یک سال بگذرد. طول دوران نقاهت در انواع مختلف بینی های گوشتی و استخوانی متغیر است. بینی گوشتی دارای پوست ضخیم تری است و غضروف این نوع بینی ضعیف تر می باشد. از این رو، طول دوره نقاهت در بینی های گوشتی بیشتر خواهد بود. امیدواریم که از خواندن محتوای مدت زمان بستری بعد از انواع عمل بینی لذت برده و برایتان مفید بوده باشد. شما عزیزان می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر و همچنین دریاقت مشاوره برای جراحی بینی از طریق راه های ارتباطی با ما در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دریافت مشاوره (کلیلک کنید)