نحوه چسب زدن بینی گوشتی

در این مقاله قصد داریم در ارتباط با نحوه چسب زدن بینی گوشتی صحبت کنیم. یکی از اصلی ترین ها که به انسان زیبایی می بخشد صورت او است، صورت در معرض دید قسمتی از بدن ما است و بینی نیز که در مرکز و برجستگی دارد این باعث می شود اشکالات بینی بوضوح قابل رویت باشد. جراحی زیبایی بینی علاوه کوچک و تناسب در خود بینی، ارتباط خوشایندتری را بین بینی و دیگر اجزای صورت ایجاد می کند. به همین دلیل نمی شود بینی را عضوی مجزا و مجرد در نظر گرفت و باید گفت که ارتباط تنگاتنگی با بینی، پیشانی، چشم، لب و چانه دارد و هر گونه نقص در اجزای صورت می تواند بر این ارتباط ظریف تاثیر گذارد. جراحی بینی یکی از پرطرفدارترین عمل های زیبایی شناخته شده است که هیچ محدودیت جنسی و سنی ندارد. بیشتر افراد فکر می کنند که بینی های گوشتی با عمل زیبایی کوچک نمی شوند و بعد از مدتی بینی به حالت اولیه باز می گردد و ظاهر بدی پیدا می کند اما این طور نیست.

انواع عمل زیبایی

عمل بینی گوشتی: بینی گوشتی با نشانه هایی از جمله ضخیم تر بودن پوست بینی و پهن تر بودن پره های بینی شناخته می شود معمولا عمل این نوع بینی ظرافت ها و تفاوت هایی نسبت به سایر انواع بینی دارد.

عمل بینی استخوانی: بینی استخوانی نوعی بینی با استخوان و غضروف های مستحکم و پوستی نازک است. معمولا نتیجه عمل بینی استخوانی و تغییرات آن بسیار چشمگیر و مطلوب خواهد بود زیرا تغییرات انجام شده از زیر پوست نازک بینی کاملا قابل مشاهده است.

عمل بینی معمولی: بینی معمولی مشخصاتی مابین بینی گوشتی و استخوانی دارد. پوست این مدل بینی ضخامت متوسطی دارد و از نظر ظاهری نسبتا طبیعی و بدون مشکل است. بیشترین انگیزه برای انجام عمل زیبایی بینی معمولی رسیدن به یک بینی کوچک و یا اصطلاحا عروسکی است. هر سه عمل زیبایی که برای بینی گوشتی ، استخوانی و یا معمولی انجام می شود باید در تناسب با سایر اجزای صورت انجام بگیرد چون همانطور که زشتی بینی می تواند مانع از بروز زیبایی سایر اجزای صورت شود ، زمانی که بینی متناسب با فرم صورت ، دهان و چشم های شما نباشد می تواند جلوه ی بدی داشته باشد. بهترین راه برای حل این مشکل دریافت مشاوره و نوبت از یک متخصص باتجربه است.

عمل ترمیمی بینی:عمل ترمیم بینی برای رفع مشکل و یا اختلالی که برای شخص مشکلاتی از جمله مشکلات تنفس، خر و پف ،بسته شدن مجرای تنفسی و … به وجود آورده است، انجام می شود.

خصوصیات بینی گوشتی

جر احی بینی گوشتی پوستی ضخیم و غضروف ضعیف و نازکی دارد طوری که با دست روی بینی فشار دهید به راحتی بالا و پایین می رود و به خاطر غضروف ضعیف ساختار نگهدارنده و حمایتی ضعیفی هم دارند. با کوچک کردن و ضعیف کردن غضروف ها بینی باعث افتادگی و پهن شدگی می شود. در گذشته با تراشیدن غضروف ها و نازک کردن آن ها بینی به حالت و فرم قبل بر می گشت اما امروزه تقویت غضروف های بینی و استحکام ساختار آن با فرم دهی به بینی انجام می شود که نتیجه مثبتی دارد و برگشت و افتادگی بینی را به حداقل می رساند که در این روش غضروف را از تیغه وسط بینی یا سپتوم برداشته و در قسمت نوک بینی قرار می دهند تا باعث تقویت غضروف نوک بینی می شود. دیگر خصوصیات بینی های گوشتی این است که وقتی سر به عقب و بالا نگه داشته می شود به جای اینکه نوک بینی و کناره های بینی حالت مثلث داشته باشند حالت نیم دایره و یا ذوزنقه دارند و دیگر خصوصیت این است که به جای اینکه نوک بینی پهن باشد بالای نوک بینی پهن تر از قسمت نوک بینی می باشد. عمل بینی گوشتی اگر با اصول شرایط انجام شود خطرناک نیست و شما با انتخاب بهترین پزشک می توانید این اطمینان را چند برابر کنید.

 

انواع بینی گوشتی

بینی گوشتی با غدد چربی و منافذ بزرگ : این نوع بینی ها پوستی با منافذ بزرگ و غدد چربی دارند که پزشک با رژیم غذایی مناسب و تجویز دارو می تواند این مشکل را حل کند. اگر داروی خاصی برای مشکلات پوستی مصرف می کنید حتما به پزشک خود اطلاع دهید زیرا مصرف هم زمان این داروها با عمل بینی گوشتی باعث می شود در برش های که ایجاد شده گوشت اضافه بیاورد.

بینی گوشتی با پوست ضخیم و غدد چربی کم کار : این نوع بینی دارای پوست قرمز، براق و ضخیم است که در این نوع بینی ها غدد چربی نسبت به بینی گوشتی با غدد چربی و منافذ بزرگ فعالیت کمتری دارد.

عمل بینی گوشتی چگونه انجام می شود ؟

در عمل بینی گوشتی با تراشیدن استخوان بینی و برداشتن و جابه جا کردن غضروف های بینی فرم دلخواه بینی به وجود می آمد. برش های کوچکی برای دسترسی به استخوان و غضروف بینی برش می دهند و پزشک در هنگام جراحی به پوست بیرونی دست نمی زند و از پوست بینی کاسته نمی شود در صورتی که پره های بینی بزرگ باشد سوراخ بینی هم بزرگ تر می شود تا هماهنگی بین تمام اجزای صورت برقرار شود. اصلاح کردن نوک بینی دارای حساسیت زیادی است که جرا باید با دقت بیشتری این کار را انجام دهد.

چسب زدن بینی گوشتی

زدن چسب به بینی یکی از مراقبت های بعد از انجام جراحی بینی می باشد که تاثیر بسزایی در دستیابی به بهترین نتیجه از جراحی بینی و سرعت بخشیدن به فرآیند بهبود کاهش تورم ناشی از عمل بینی دارد.

دلایل و فواید چسب زدن بینی گوشتی چیست؟

  •  کاهش تورم و التهاب بینی
  • به هر حال از هفته دوم، اثر چسب بینی فقط برای کاهش ورم مورد استفاده قرار می‌گیرند.
  • شکل گیری بهتر ظاهر جدید بینی در طول دو هفته اول، چسب بینی بعد از عمل می‌تواند بر هر دو یعنی تورم بینی و تثبیت ظاهر جدید آن تاثیر داشته باشند.
  • علاوه بر این، چسب بینی یک شکل از اخطار برای افرادی است که اطراف شما هستند تا به این ترتیب به آن‌ها اخطار لازم درباره دقت کردن در عدم ایجاد هر گونه برخورد احتمالی با بینی شما داده شود. در حقیقت هنگامی که شما از چسب بینی استفاده می‌کنید، به دوستان خود اخطار می‌دهید از دست زدن به بینی شما خودداری کنید و از شوخی کردن دستی یا بازی خشن و شدید با بینی شما بپرهیزند.

چسب زدن بینی به بهتر فرم گرفتن بینی و کاهش ورم بینی تاثیر زیادی دارد. به مدت زمان دو هفته پس از عمل بینی، چسب زدن بر روی بینی هم بر روی ورم بینی و هم بر فرم گیری بینی موثر است ولی پس از گذشت دو هفته فقط بر روی ورم بینی تاثیر می گذارد. لازم است بدانید که چسب زدن به بینی علاوه بر دو فایده گفته شده، نوعی هشدار برای دیگران است. افراد با دیدن چسب بر روی بینی شما، جوانب احتیاط را رعایت کرده ست و انجام کارایی که باعث آسیب زدن به بینی می شود، خودداری خواهند کرد.

تفاوت چسب زدن بر روی بینی های گوشتی و استخوانی

نحوه چسب زدن روی بینی های استخوانی و گوشتی تفاوتی با هم ندارد. برای چسب زدن بر روی تمامی بینی ها از روشی که در ادامه به آن اشاره شده است، استفاده می کنیم:

  • در اولین قدم صورت را با آب و صابون شسته و رطوبت آن را با حوله نرم خشک می کنیم.
  • در مرحله بعدی متناسب با سایز بینی یک قطعه چسب کاغذی را جدا کرده و به صورت نعلی شکل زیر بینی چسبانده و از دو طرف امتداد می دهیم و برروی کناره های بینی می چسبانیم.
  • سپس 3 یا 5 قطعه  از چسب کاغذی را جدا کرده و از بالا تا پایین به صورت عرضی روی بینی می چسبانیم.
  • چسب ها باید به شکلی چسبانده شوند که لبه های آن ها بر روی هم قرار بگیرند.
  • در انتها یک لایه چسب کاغذی را به صورت عرضی به روی لایه های دیگر می چسبانیم.

 

چرا و تا چه زمانی باید از چسب استفاده کرد؟

با توجه به انواع پوست روی بینی هر فرد، توصیه می شود یک ما تا یک ماه و نیم بعد از عمل جراحی به چسب زدن روی بینی ادامه داد. در همین دو هفته اول بعد از جراحی بینی، چسب زدن بر شکل‌گیری صحیح بینی و همچنین بر جلوگیری از التهاب و تورم آن مؤثر خواهد بود. اما از شروع هفته سوم به تسریع روند کاهش ورم و التهاب کمک می‌کند. بنابراین دو هفته اول پس از عمل، چسب زدن الزامی است و پس از آن توصیه می‌شود به مدت یک ماه الی یک ماه و نیم چسب زدن را ادامه دهید تا ورم بینی‌تان زودتر فروکش کند. اگر بنا به دلایلی مایل به استفاده از چسب بعد از دو هفته نیستید؛ فقط روند کاهش تورم کندتر می‌شود. توصیه می‌شود افرادی که پوست بینی با ضخامت متوسط یا نسبتاً ضخیم دارند، مدت زمان بیشتری از چسب بینی استفاده کنند تا روند شکل‌گیری بینی تسریع شود. آن دسته از افرادی که نمی‌توانند در طول روز روی بینی‌شان چسب داشته باشند، می‌توانند از شروع هفته‌ی سوم پس از جراحی، شب‎ها روی بینی را چسب بزنند صبح‌ها چسب را باز کنند و به فعالیت‌های روزانه خود ادامه دهند. پس از گذشت یک ماه الی یک ماه و نیم پس از عمل بینی، می‌توان چسب زدن را کنار گذاشت؛ اما اگر تورم بینی به اندازه کافی کاهش نداشته باشد، می‌توان چسب زدن بینی را تا حصول نتیجه مطلوب ادامه داد.

مزایای چسب زدن بینی

  • یک هشدار جدی به اطرافیان جهت ایجاد آگاهی درباره این که شما به تازگی عمل زیبایی بینی انجام داده‌اید؛ تا بیشتر دقت کرده و از شوخی اجتناب کنند.
  • شکل‌گیری و فرم‌دهی بهتر بینی.
  • تسریع روند کاهش تورم بینی.

روش چسب زدن بینی گوشتی

مرحله اول: انتخاب چسب مناسب

چسب 1 سانتی‌متری کاغذی برند 3M مورد تأیید است.

مرحله دوم: تمیز کردن پوست صورت

در ابتدا صورت خود را با آب و صابون بشویید و پس از آن با استفاده از پنبه آغشته به الکل پوست روی بینی و گونه‌ها را با دقت تمیز کنید. سپس 10 دقیقه صبر ‌کنید تا پوست صورت کاملاً خشک شود.

مرحله سوم: برش چسب‌ها به ابعاد مورد نیاز

با توجه به سایز بینی خود چسب را در ابعاد زیر برش می‌دهیم:

6 الی 8 قطعه چسب به اندازه 3 الی 4 سانتی‌متر

2 قطعه چسب به اندازه 10 الی 12 سانتی‌متر

مرحله چهارم: چسباندن قطعات چسب روی بینی

در مقابل آیینه بایستید. از بالای بینی به سمت پایین به صورت عرضی شروع به چسباندن تکه چسب‌های 3 الی 4 سانتی‌متری کنید. بسته به سایز بینی 3 الی 4 تکه چسب روی بینی می‌زنید؛ طوری‌ که مقداری از هر قطعه در زیر دیگری قرار بگیرد. سپس به آرامی این قطعات را فشار می‌دهید تا به خوبی تثبیت شوند. حالا نوبت استفاده از تکه چسب‌های 10 الی 12 سانتی‌متری است. به صورت طولی و به شکل حرف U انگلیسی اقدام به چسباندن این قطعات در قسمت زیرین بینی می‌کنید. وسط نوار چسب باید در زیر نوک بینی قرار گرفته و ادامه نوار از کنار بینی به سمت بالا برود. همچنین لبه‌های نوار باید تا نزدیکی زیر چشم ادامه پیدا کنند. توجه داشته باشید چسب‌ها جلوی سوراخ بینی را نگیرد تا در تنفس اختلالی ایجاد نشود. در آخر، انگشت خود را به آرامی روی آن حرکت دهید تا روی بینی تثبیت شود. به همین ترتیب یک قطعه چسب 10 الی 12 سانتی‌متری دیگر نیز مطابق دستورالعمل بالا مجدد روی چسب قبلی می‌زنیم. این بار مجدد از پایین بینی به بالا به صورت عرضی شروع به چسباندن تکه چسب‌های 3 الی 4 سانتی‌متری می‌کنید. بسته به سایز بینی 3 الی 4 قطعه چسب روی بینی می‌زنی؛ طوری‌ که مقداری از هر کدام در زیر دیگری قرار بگیرد. سپس به آرامی این قطعات را فشار می‌دهید تا به خوبی بچسبند. در پایان، آن قسمت از قطعه چسب که از نوک بینی بیرون زده را به دقت قیچی کرده و جدا می‌کنید.

 

کلام آخر

با تشکر از تمامی کسانی که تا پایان این مقاله همراه ما بودند. انتقادات و پیشنهادات ما را با ما در میان بگذارید و در صورت داشتن هر گونه سوال با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید و از مشاوره های رایگان ما بهره مند شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دریافت مشاوره (کلیلک کنید)