عمل بینی استخوانی

امروزه عمل بینی استخوانی ممکن است که به دلایل زیبایی مانند اصلاح سوراخ های بینی بزرگ و یا اصلاح قوز بینی و یا به دلایلی مانند پولیپ بینی صورت گیرد ، به طور کلی عمل بینی استخوانی برای اصلاح شکل های بینی می باشد که این نوع از عمل بینی عوارض کمتری را نسبت به عمل جراحی بینی گوشتی دارد و نتیجه بهتری را برای افراد خواهد داشت . این نوع از بینی ها اجازه دستکاری راحت تری را در روند عمل جراحی بینی به پزشک جراحی بینی می دهد ، یکی از مشخصه های اصلی این نوع از بینی ها پوست نازک آن ها می باشد ، ضخامت بینی در روند عمل جراحی بینی از اهمیت بسیار بالایی بر خوردار است .

به طور کلی یک سوم بالای بینی های افراد را استخوان و دو سوم پایینی بینی ها را غضروف تشکیل داده است ، همچنین ممکن است که برجستگی ها و یا قوز بینی تنها محدود به یکی از دو بخش های غضروفی و یا استخوانی باشد ، بافت های استخوانی و یا غضروفی در بینی هر فرد نقش بسیار بزرگی را ایجاد می کند و نه تنها در زیبایی صورت افراد تاثیر بسیار زیادی را می گذارد بلکه موجب عملکرد درست بینی فرد می شود و این نکته را به یاد داشته باشید که ما با بینی خود نفس می کشیم و هر گونه از اختلالات در آن موجب به وجود آمدن مشکلات می شود .

بینی استخوانی

یکی از بهترین نوع از بینی ها برای انجام عمل های جراحی و یا رینوپلاستی بینی های از نوع استخوانی می باشد ، در این مدل از بینی ها معمولا ساختار بینی به شکلی می باشد که پوست روی آن بسیار نازک و بدون بافت می باشد ، در بینی های استخوانی غضروف بسیار مطلوب و مناسب ایجاد شده است و به هیچ وجه نیازی به پیوند غضروف و یا استفاده از غضروف های مصنوعی نمی باشد ، در برخی از موارد بینی های از نع استخوانی دارای کمی انحراف می باشند که در زمان عمل جراحی این انحراف ها به راحتی برطرف می شوند .

طبق تحقیقات انجام شده انواع بینی هایی که هر فرد دارد در انسان ها مختلف می باشند اما به طور کلی می توان آن ها را به دو دسته بینی استخوانی و گوشتی تقسیم کرد ، به دلیل این که بینی ها از لحاظ آناتومی و نوع عمل جراحی به طیف های تخصصی و گسترده ای تقسیم می شوند که اطلاع از چگونگی آن اهمیت ویژه ای را ندارد .

 

مزایای عمل بینی استخوانی

اگر جزو آن دسته افرادی هستید که دارای بینی های استخوانی می باشید حتما می دانید که برای شروع پروسه های تحقیق و انتخاب پزشک جراح و همچنین اقدام برای عمل جراحی بینی نیاز به انگیزه های کافی دارید ، جذابیت و زیبایی ها بعد از عمل جراحی نیاز به انگیزه برای انجام عمل جراحی دارد ، اما اطلاع از مزایای عمل جراحی بینی استخوانی به افراد می کند که تا تصمیم جدی تری را در این باره بگیرید .

در ادامه شما را با مزایای عمل بینی استخوانی آشنا کنیم با ما همراه باشید :

  • درست نمودن فرم بینی فرد و رسیدن آن به یک فرم استاندارد و مناسب صورت
  • جذابیت و زیبایی ظاهری صورت فرد
  • اصلاح افتادگی بینی و انحراف بینی
  • بهبود هر چه بهتر در انحراف بینی و مشکلاتی مانند تیغه بینی
  • بیشتر شدن جذابیت لب ها و چشم ها بعد از ایجاد تناسب در بینی
  • بهبود تنفس بعد از درمان همزمان بینی

اگر عمل جراحی زیبایی بینی با اهداف زیبایی صورت گیرد قطعا مزایای زیبایی و جذابیت آن انگیزه بسیار زیادی برای انجام عمل جراحی بینی می باشد ، چنانچه این عمل جراحی با اهدافی مانند پولیپ بینی ، انحراف بینی و چنین مشکلاتی انجام شود باز هم بهبود در تنفس و مشکلاتی مانند خروپف ، آینه خواب و خوابیدن با دهان باز انگیز بسیار خوبی برای انجام این عمل جراحی می باشد و درمان آن جزو مزایای عمل جراحی بینی استخوانی به حساب می آید .

ویژگی بینی های استخوانی

افرادی که بینی آن ها دارای برآمدگی و یا پوست نازک می باشند را می توان گفت که بینی آن ها از نوع بینی های استخوانی می باشند و به طور کلی این برآمدگی ها و قوز بینی به دلیل مسائل ژنتیکی و ارثی به وجود می آیند ، در بینی های از نوه استخوانی رشد بیش از حد برآمدگی ها و قوز بر روی قسمت پل بینی فرد می باشد که این برآمدگی های به وجود آمده در بینی های از نوع استخوانی باعث شده که ظاهر فرد یک حالت نا متعارف و نا هماهنگ را داشته باشد و چهره فرد دارای بینی استخوانی را از حالت ایده آل خود خارج کند که با انجام این عمل جراحی کمک بسیاری به حل این مشکل می توان کرد و فرد بعد از انجام این عمل جراحی جدا از این که زیبایی و یک ظاهر مطلوب را به دست می آورد به اعتماد به نفس آن نیز افزوده می شود .

به طور کلی وجود بینی های از نوع استخوانی و قوز هایی که بر روی بینی های استخوانی می باشند بر اثر عوامل ارثی به وجود می آیند که ممکن است به وجود آمدن این قوز ها و یا بر آمدگی ها به دلیل عواملی مانند آسیب هایی که به بینی ها وارد می شود و یا شکستگی های بینی پدید آید ، در برخی از موارد این احتمال وجود دارد که صدمات به وجود آمده در دوران کودکی به وجود آید و در دوران نوجوانی نیز که بیشترین رشد رخ می دهد خون را بیشتر نشان دهد .

تفاوت بینی های گوشتی و استخوانی

یکی از مهم ترین موضوعاتی که افراد باید درباره آن آگاهی کاملی را داشته باشند تفاوت بینی های گوشتی و یا استخوانی می باشد ، تعیین نوع بینی ها نقش بسیار زیادی را در نحوه عمل جراحی بینی دارد ، در صورتی که شما جزو آن دسته افراد هستید که خواهان عمل جراحی بینی طبیعی می باشید بهتر است که در ابتدا از نوع بینی خود باخبر شوید . این که شما چه نوع بینی را دارید به شما کم بسیاری را خواهد کرد تا بدانید دارای چه نوع بینی هستید ، اما یکی دیگر از مهم ترین عواملی که تاثیر بسیار زیادی در نتیجه عمل جراحی بینی دارد نوع پوست بینی می باشد .

 

به طور کلی بینی هایی که پوست آن ها نازک می باشد را بینی های استخوانی و بینی هایی که دارای پوستی ضخیم هستند را بینی های گوشتی می نامند ، بینی های از نوع استخوانی دارای غضروف های بسیار محکم تر می باشند که به دلیل نازک بودن پوست کاملا دیده می شود ولی بینی های از نوع گوشتی دارای غضروف های ضعیف تری می باشند .

تشخیص بینی استخوانی 

به طور کلی فرم هر بینی در هر فردی مختلف خواهد بود و افرادی بسیاری هم هستند که تمایل دارند که بدانند دارای چه نوع بینی هستند ، باید این موضوع را بدانید که معیار های کلی وجود دارد که بتوانید نوع بینی خود را به درستی تشخیص دهید .

مشاوره قبل از عمل جراحی بینی

مشاوره های قبل از عمل جراحی بینی را به شدت به افرادی که قصد انجام عمل جراحی بینی را دارند توصیه می کنیم ، قبل از عمل جراحی باید پزشک جراح نسبت به انجام معاینات بالینی اقدام کند ، سابقه پزشکی افراد بیمار ، جراحی ها و بیماری ها در این بررسی ها نقش بسیار زیادی را می گذارد . چنانجه بینی افراد به دلیل ضربه دچار شکستگی و یا انحراف شده باشد پزشک جراحی بینی ممکن است که برای ارزیابی ای قبل از عکس برداری های تشخیصی را برای فرد تجویز کند . همان طور که در بالای مقاله گفته ایم ضخامت پوست بینی افراد در تعیین تکنیک مناسب عمل جراحی نقش بسیار زیادی را ایفا می کند ، بررسی نوع پوست افراد از جمله مواردی است که در جلسه های مشاوره به آن پرداخته می شود .

به طور کلی نوع پوست فردی که قصد عمل جراحی را دارند نقش بسیار زیادی را در روند عمل جراحی و درمان اسکار های ناشی از این عکل جراحی می باشد ، همچنین اگر فرد دچار بیماری های پوستی باشد که روند اسکار را کمی به تاخیر بیاندازد بهتر است که فرد برای انجام عمل بینی استخوانی کمی صبر کند .

افراد مناسب عمل بینی استخوانی 

یکی از مهم ترین عواملی که موجب می شود تا فرد تصمیم به انجام عمل جراحی کند وجود یک سری از مشکلات می باشد که در ادامه آن ها را نام برده ایم :

  • شکسته بودن بینی فرد
  • ارتفاع بلند تیغه بینی
  • عریض بودن تیغه بینی فرد
  • ارتفاع بسیار کوتاه در تیغه بینی
  • سر بینی افتاده باشد
  • نوک بینی های پهن
  • سوراخ بینی پهن
  • انحراف تیغه های بینی
  • مشکلاتی که در عمل جراحی بینی قبلی که نیاز به اصلاح پیدا می کند .

 

مراقبت های بعد از عمل بینی استخوانی

به طور کلی پزشک جراحی  بینی بیشتر برای کمتر نمودن ناراحتی های ایجاد شده بعد از انجام عمل جراحی بینی یک سری از دارو های مشکن و التیام بخش را برای افراد تجویز می کند ، در ادامه شما را با برخی از مراقبت های لازم بعد از عمل جراحی بینی آشنا خواهیم کرد با ما همراه باشید .

  • از خم نمودن سر خود و دولا شدن تا آن جایی که می توانید خودداری فرمایید و برای بالا قرار دادن سر خود می توانید از بالشت کمک بگیرید .
  • برای کمتر نمودن تورم و درد به دلیل عمل جراحی انجام شده می توانید از کمپرس های آب سرد استفاده کنید و این نکته را فراموش نکنید که نباید این کمپرس ها را به طور مستقیم بر روی موضع قرار دهید زیرا با انجام این کار مرگ سلول های پوستی اتفاق می افتد.
  • از انجام یک سری از فعالیت های سنگین ورزشی و یا بلند نمودن اجسام سنگین به مدت شش ماه بعد از عمل جراحی خودداری فرمایید .
  • حتما بینی خود را با اجسام در امان نگه دارید و بهتر است که در هنگام شب و تا زمان درمان کامل بینی خود به تنها بخوابید .
  • در ماه های اول بعد از عمل جراحی استخوانی به دلیل حساسیت بسیار بالای پوست از قرار گرفتن در مقابل نور آفتاب حتما جلوگیری کنید و در صورت رفتن به زیر نور آفتاب از کرم های ضد آفتاب حتما استفاده نمایید .
  • در ماه های اول عمل جراحی از قرار گرفتن در مقابل حرارت و سرمای مستقیم به بینی خود جلوگیری فرمایید .
  • بعد از انجام عمل جراحی بینی خود به افراد توصیه می شود که از قرار دادن عینک های طبی و یا دودی بر روی بینی خود به مدت 6 ماه خودداری فرمایید .
  • بعد از انجام عمل جراحی بینی خود باید از پانسمان خود به خوبی مراقبت فرمایید و در صورتی که پانسمان شل شد هر چه سریع تر به مطب پزشک جراحی بینی خود مراجعه فرمایید .
  • از دستکاری و یا خاراندن بینی خود حتما خودداری فرمایید به این دلیل که ممکن است موجب عفونت و یا تغییر شکل در بینی شود .
  • اگر در درون بینی خود یا در اطراف سوراخ های بینی زخم های دلمه بسته به وجود آمد با هیدروژن پراکسید و یا با استفاده از آب اکسیژنه آن را شست و شو دهید .
  • چنانچه که برای عمل جراحی بینی شما از نخ های بخیه جذبی استفاده کرده اند آن ها را روزی 4 باز با هیدروژن پراکسید حتما شست و شو دهید و می توانید از آکوافور و یا وازلین برای نرم کردن بخیه های خود استفاده نمایید . برای مرطوب نگه داشتن بخیه های داخل سوراخ بینی خود می توانید از آکوافور نیز استفاده نمایید ، البته اول از همه باید با هیدروژن پراکسید داخل بینی خود و بخیه ها را شست و شو دهید و در آخر با استفاده از گوش پاک کن اقدام به چرب نمودن  بینی با آکوافور نمایید که انجام این کار باید 4 بار در روز انجام شود .

کلام آخر

از این که ما را تا آخر مقاله عمل بینی استخوانی همراهی کردید از شما سپاس گزاریم همچنین اگر نظر و یا پیشنهادی در این زمینه دارید ممنون می شویم که با ما نیز در میان بگذارید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دریافت مشاوره (کلیلک کنید)