رفع جای بخیه بینی

بخیه بینی

یکی از عوارض آزار دهنده پس از انجام جراحی این است که جای بخیه بینی باقی بماند. در این شرایط بیشتر افرادی که این عارضه را تجربه می کنند به دنبال راهکارهایی برای از بین بردن جای بخیه می گردند. علاوه بر این گاهی اوقات بخیه ها متورم یا دردناک می شوند. در این شرایط حتما باید با استفاده از روش های اصولی جای بخیه را ترمیم کرده و از بین برد. در ادامه این مقاله از وب سایت دکتر اعتمادی مهمترین روش ها برای از بین بردن جای بخیه بینی را با یکدیگر بررسی می کنیم.

چگونه بعد از انجام جراحی جای بخیه بینی را از بین ببریم؟

گاهی اوقات باقی ماندن جای بخیه می تواند زیبایی فرد را از بین برده و در کاهش اعتماد به نفس وی نقش بسزایی داشته باشد. در این شرایط بیشتر جراحان و پزشکان زیبایی به بیمار توصیه می کنند تا از پماد های مخصوص استفاده کرده و جای بخیه را از بین ببرد. با این حال مهمترین سوالی که در این زمینه مطرح می شود این است که برای از بین بردن جای بخیه باید از چه پماد هایی استفاده کرد؟

بهترین پماد برای از بین بردن بخیه چه ویژگی هایی دارد؟

پس از انجام جراحی بینی باید از پمادهای خاصی برای از بین بردن بخیه بینی استفاده نمود. این پماد ها حاوی ویتامین های گروه A و B هستند. به علاوه برخی از آنها دارای ترکیباتی از اکسید روی نیز می باشند. با استفاده از این پمادها در طول مدت زمان کوتاهی می توان جای بخیه ها را از بین برد. به عنوان نمونه پماد تتراسایکلین یکی از پمادهایی می باشد که برای از بین بردن جای بخیه مفید خواهد بود. با این حال برای رفع جای بخیه بینی بهتر است با پزشک مشورت کرده و از مصرف خودسرانه پمادها خودداری کنید. نحوه استفاده از پماد و دفعات استفاده از آن از مهمترین مواردی هستند که باید توسط پزشک مشخص شوند.

نحوه مراقبت از بخیه بینی

بعد از انجام جراحی بینی مراقبت از محل بخیه می تواند دوره نقاهت بیمار را کوتاه کند. علاوه بر این رضایت بیماران از نتیجه جراحی نیز به میزان قابل توجهی افزایش پیدا می کند. نکات مراقبتی خاصی در این زمینه وجود دارد که در ادامه به آنها اشاره می کنیم.

کنترل کردن سرفه و عطسه

سرفه و عطسه بعد از انجام جراحی بینی به راحتی می توانند به بخیه بینی فشار وارد کنند. حتی گاهی اوقات فشار وارد شده به اندازه ای است که ممکن است باعث پاره شدن بخیه ها شود. به همین دلیل در این شرایط توصیه می شود که بعد از انجام عمل جراحی، هنگام عطسه و سرفه کردن دهان باز باشد تا به بخیه ها فشار وارد نشود.

رفع جای بخیه بینی

خشک کردن بخیه ها

جراح پس از گذشت ده روز بخیه ها را می کشد که معمولا همراه با درد نخواهد بود. با این وجود در صورت پایین بودن آستانه درد بیمار، می توان از بی حسی موضعی استفاده نمود. پس از کشیدن بخیه ها، مرطوب نگه داشتن محل بخیه، خطر عفونت را افزایش می دهد. به همین دلیل در این شرایط توصیه می شود که پوست با دقت تمیز شده و خشک نگه داشته شود. در این صورت از بروز عفونت یا عوارض جلوگیری خواهد شد. علاوه بر این در سه هفته اول جراحی باید از انجام ورزش های سنگین جلوگیری نمود. زیرا در غیر اینصورت احتمال به وجود آمدن تورم یا درد در ناحیه بخیه افزایش پیدا خواهد کرد.

محافظت در برابر تابش نور آفتاب

افرادی که بینی خود را جراحی می کنند باید از زخم و محل بخیه محافظت نمایند. به علاوه باید از قرار گرفتن در معرض نور مستقیم آفتاب خودداری کنند زیرا نور خورشید می تواند روند بهبودی را طولانی کند.

عدم مصرف الکل و تنباکو

استفاده کردن از دخانیات و نوشیدن الکل باعث تاخیر در بهبود بخیه ها می شود. بنابراین توصیه می شود در این دوره به هیچ عنوان از سیگار و مشروبات الکلی استفاده نشود چرا که ترمیم محل بخیه به کندی انجام شده و اسکار روی پوست باقی خواهد ماند.

چه زمانی به جراح زیبایی مراجعه کنیم؟

چنانچه زخم بخیه عفونت کرده یا دچار خونریزی شود باید در اسرع وقت به پزشک مراجعه نمود. علاوه بر این چنانچه بخیه های قابل جذب طی دو هفته جذب نشوند یا تورم در محل بقیه بیشتر شود، باید به پزشک مراجعه کرد. با این حال باید به این نکته توجه کرد که مدت زمان بهبود بخیه برای تمام افراد یکسان نخواهد بود. بنابراین رعایت موارد فوق می تواند روند بهبودی را تسریع نماید.

چند بار در روز از کرم ترمیم کننده بخیه بینی استفاده کنیم؟

پس از کشیدن بخیه ها استفاده کردن از کرم های ترمیم کننده ضرورت خواهد داشت. این کرم ها باید به صورت روزانه استفاده شوند. با این وجود تعداد دفعات استفاده از آنها به نوع کرم و نظر پزشک بستگی خواهد داشت. با این حال به طور میانگین دفعات استفاده از کرم دو یا سه بار در روز خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دریافت مشاوره (کلیلک کنید)