عوارض جراحی بینی استخوانی

امروزه مشکلات بسیاری بعد از عمل زیبایی برای افراد به وجود آمده است و همین موجب شده افرادی که قصد انجام این عمل جراحی را دارند تحقیقاتی را در مورد عوارض جراحی بینی استخوانی حتما داشته باشند تا با آگاهی کامل خود برای انجام این عمل جراحی اقدام کنند ، اما این نکته را در نظر داشته باشید که اگر این عمل جراحی توسط یک پزشک متخصص با تجربه صورت گیرد آن جراحی بدون هیچ عارضه ای پیش خواهد رفت ، نتایج عمل بینی زیبایی توسط پزشک متخصص با تجربه بسیار بیشتر از عوارض آن می باشد اما در هر حال جدی گرفتن عوارض جراحی بینی استخوانی می تواند علاوه بر کاهش طول درمان موجب افزایش سطح سلامتی فرد نیز شود .

عمل جراحی بینی استخوانی

به طور کلی نحوه عمل جراحی بینی گوشتی و استخوانی تفاوت بسیاری را با هم دارند ، اما برجستگی ها ، قوز ها و یا شکستگی ها ممکن است که بینی های استخوانی بیشتر وجود داشته باشد و این مشکلات در طول عمل جراحی تا آن جایی که امکان دارد برطرف خواهد شد ، این نکته مهم را باید بدانید که بینی های از نوع استخوانی به دلیل این که پوست بینی ها کمی نازک تر می باشند کوچک ترین تغییر در این نوع بینی ها قابل مشاهده می باشد چرا که نقش پزشک جراحی بینی و مهارت آن تاثیر بسیار زیادی را بر روی نتیجه عمل جراحی دارد و انتخاب یک پزشک جراح با تجربه چه در بینی های از نوع استخوانی و چه در بینی های از نوع گوشتی کمک بسیاری به این افراد خواهد کرد که بعد از انجام این عمل جراحی افراد رضایت بیشتری را از عمل جراحی داشته باشند .

دارا بودن از یک بینی از نوع استخوانی یک رمز موفقیت خوب برای نتیجه یک عمل جراحی می باشد ، شاید بسیار این حرف را شنیده اید که بینی های از نوع استخوانی گزینه مناسبی برای عمل جراحی زیبایی بینی به حساب می آید ، اگر چه نتیجه این عمل جراحی به تجربه و مهارت پزشک جراح بینی بستگی دارد اما به همان اندازه هم نوع بینی ، ضخامت پوست ، نوع بینی و عوامل مختلفی در نتیجه عمل جراحی موثر می باشد .

ویژگی بینی های استخوانی

افرادی که بینی های آن ها دارای برآمدگی بر روی بینی های خود هستند و بینی آن ها پوستی نازک دارند را می توان بینی های استخوانی نامید که به طور کلی این برآمدگی ها و قوز های بینی به دلیل عواملی مانند ارثی و ژنتیکی می باشد ، در بینی های از نوع استخوانی رشد بیش از حد برآمدگی ها و قوز بر روی قسمت های پل بینی فرد می باشد که این برآمدگی های ایجاد شده و قوز در بینی های از نوع استخوانی موجب شده که در ظاهر شخص یک حالت نا متعارف و ناهماهنگی ظاهر شود و چهره فرد را از حالت ایده آل خود کاملا خارج کند که با انجام عمل های جراحی زیبایی می توانید به رفع این مشکلات کمک بسیاری کنید و فرد بعد از انجام این عمل جراحی علاوه بر زیبایی و تناسبی که در چهره او به دست می آید به اعتماد به نفس او نیز به میزان قابل توجهی اضافه می شود  .

به طور کلی بینی های از نوع استخوانی و قوز هایی که بر روز این بینی ها است می تواند به دلیل عواملی مانند وراثت باشد ، همچنین این امکان وجود دارد که ایجاد این برآمدگی ها و یا قوز ها به دلیل عواملی مانند آسیب هایی که به بینی وارد می شود و یا شکستگی ها ایجاد خواهد شد ، در برخی از موارد این امکان وجود دارد که این اتفاقات و صدمات بیشتر در دوران کودکی وارد شده است و در دوران نوجوانی که جهش رشد بینی تقریبا در این رده سنی رخ می دهد خود را بیشتر نشان دهد و به طور کامل ظاهر شود .

عوارض جراحی بینی استخوانی

این عمل جراحی به این دلیل که بینی بیشتر دارای غضروفی نازک و ضعیف می باشد می تواند بسیار کمتر از عوارض عمل جراحی بینی گوشتی باشد ، به دلیل محکم بودن جنس غضروف در بینی های استخوانی ، تغییر شکل وسیع تر و با دوام و پایدارتری در این عمل جراحی امکان پذیر می باشد ، برای مراقبت های قبل و بعد و جلوگیری از عوارض جراحی بینی استخوانی به مدت 9 ماه زمان نیاز است تا بینی فرد به طور کامل به شکل دلخواه فرد برسد و هیچ گونه مشکل زیبایی و جریان تنفسی برای فرد ایجاد نشود .

به طور کلی هر یک از عمل های جراحی عوارض خاص خودش را دارد و این عمل ها نیاز به یک سری مراقبت های قبل و بعد دارد تا احتمال ایجاد عوارض را در افراد بسیار کمتر کند ، خبر خوش این است که عوارض عمل جراحی زیبایی بینی نسبت به دیگر عمل های جراحی بسیار کمتر می باشد اما این دلیلی برای عدم مراقبت های درست از بینی بعد از عمل جراحی زیبایی نمی باشد ، همچنین با توجه به  تاثیری که این عمل جراحی در زیبایی شخص می گذارد لازم است که فرد آموزش های کافی را در مورد چگونگی مراقبت های قبل و بعد از عمل جراحی بینی را به خوبی بشناسد .

به طور کلی عوارض جراحی بینی استخوانی را می توان به دو دسته عمومی و اختصاصی تقسیم کرد که در ادامه شما را با آن ها آشنا خواهیم کرد .

عوارض عمومی عمل بینی استخوانی

این عوارض بیشتر برای تمامی افرادی که این عمل جراحی را انجام داده اند رخ داده است و همچنین مراقبت از بینی ها در مورد عوارض عمومی عمل بینی یکی از راه کار های طبیعی درمان بینی بعد از عمل زیبایی بینی می باشد ، درد اولین عوارض انجام عمل جراحی بینی می باشد ،دلیل این درد های به وجود آمده تغییر ساختار بافت بینی استخوانی و غضروفی در بینی افراد می باشد و می تواند با مصرف دارو های مسکن این درد ها را به راحتی تسکین داد .

عوارض عمومی دیگر عمل جراحی بینی را می توان به ورم های طبیعی بعد از عمل اشاره کرد ، این ورم های ایجاد شده به نوع عمل جراحی و نوع ساختمان بینی فرد بستگی دارد ، یکی از موثر ترین روش های درمان ورم بعد از عمل جراحی که می تواند تاثیر خوبی بر روی درمان ورم داشته باشد استفاده از کمپرسور آب یخ می باشد ، گرفتگی بینی در افراد و مشکلات تنفسی در سال های گذشته بیشتر افرادی که بینی های خود را عمل کرده اند تحت تاثیر قرار می دهد و این در حالی است که استفاده از روش های جدید این مشکلات را به طور کامل کمتر کرده است .

دیگر عوارض عمومی عمل جراحی بینی می توان به ترشحات خونی ، کبودی و… اشاره کرد که در طول روند درمان این مشکل کاملا طبیعی می باشد و فرد به هیچ وجه نباید سر خود روش های اشتباه را برای رفع آن ها استفاده کند .

عوارض اختصاصی عمل بینی 

با توجه به این موضوع که انجام عمل جراحی بینی امکان دارد برای بسیاری از افراد به دلایل مختلفی شرایط جسمانی خاصی را برای افراد به وجود بیاورد که قبل از عمل فرد حتما باید در صورت قرار گرفتن در چنین شرایط جسمانی با پزشک جراح خود مشورت داشته باشد ، افرادی که از دارو های خاص استفاده می کنند امکان دارد که بعد از انجام عمل جراحی بینی به دلیل مشکلات انعقادی خون خود دچار خونریزی های بسیار شدید شوند .

در بسیاری از موارد نیز مشاهده می شود که برخی از افراد به دلیل بیماری های خاصی که دارند دچار التهاب سینوس شوند که این مشکل می تواند در آخر باعث تغییر صدا ، کاهش حس بویایی و … شوند ، برخی از افرادی که بعد از عمل جراحی نسبت به مطالعه و یا استفاده از آموزش های لازم در مورد عوارض جراحی بینی استخوانی چیست سهل انگاری می کنند و یا در مورد چگونگی مصرف قرص ها به صورت کاملا مرتب و سر وقت کوتاهی می کنند و آن ها را به درستی انجام ندهند فرد دچار مشکلاتی مانند عفونت های مختلف در این قسمت ها می شوند .

دیگر عوارض رایج عمل جراحی بینی را می توان به مشکلات ظاهری مانند افتادگی بینی ها ، انحراف و کج بودن بینی و عدم تساوی و یا تقارن سوراخ های بینی اشاره کرد ، استفاده از روش های جدید موجب شده که این عوارض تا حد بسیاری کم تر شود و افراد با خیال آسوده تری زیبایی خود را به دست  پزشکان مختلف دیگر بسپارند .

مراقبت های بعد از عمل بینی

بعد از انجام عمل جراحی بینی های استخوانی برای کمتر نمودن درد درمان و یا تزریقی وجود ندارد و فرد باید توصیه ها و نکاتی که در این باره وجود دارد که رعایت آن ها موجب سریع شدن روند درمان و کاهش عوارض عمل جراحی بینی استخوانی شود که در ادامه شما را با مراقبت های بعد از عمل جراحی بینی استخوانی آشنا خواهیم کرد با ما همراه باشید :

  • به هیچ وجه سر خود را به مدت طولانی پایین نگه ندارد : در روز های ابتدایی بعد از انجام عمل جراحی بینی نباید سر خود را به مدت طولانی پایین نگه دارید و در حالی که سر خود را به بالا نگه داشتید استراحت کنید ، انجام این کار شما می تواند ورم را کاملا کاهش دهد و برای انجام این کار می توانید از چند بالش استفاده نمایید .
  • استفاده از کمپرس های آب گرم و سرد : به مدت دو روز بعد از عمل جراحی و قبل از این که تامپون ها از بینی خارج شود هر 2 یا 3 ساعت یک بار به مدت 20 دقیقه از کمپرس های آب سرد و دو روز بعد از در آوردن تامپون ها برای کمتر شدن تورم و کبودی ها به دلیل انجام عمل جراحی از کمپرس های آب گرم می توانید استفاده کنید .
  • استفاده درست و مکرر از دارو های تجویز شده پزشک جراحی بینی : به مدت دو هفته بعد از عمل جراحی بینی از مصرف قرص هایی مانند پروفن و یا آسپرین و یا ترکیبات آن ها به هیچ وجه استفاده ننمایید ، همچنین از مصرف برخی از دارو های اضافی نیز خودداری فرمایید .
  • از انجام یک سری از فعالیت های جسمی جدا خودداری فرمایید ، مانند بلند کردن اجسام بسیار سنگین و یا ورزش کردن .
  • خوردن غذا های سفت که نیاز به جویدن دارد را برای خود ممنوع کنید و از غذا هایی که به راحتی هضم می شوند و مایعات سر می توانید استفاده کنید .
  • از فین کردن جدا خودداری فرمایید و در صورتی که خونابه و یا ترشح در بینی ایجاد شد می توانید با استفاده از یک دستمال کاغذی نرم بینی های خود را پاک کنید ولی به هیچ وجه نباید به بینی های خود دست بزنید .
  • برای استفاده از مسواک حتما از مسواک های کودک که بسیار نرم می باشند و آرام و با ملایمت استفاده نمایید و در زمان مسواک زدن از دستکاری لب های بالا برای جلوگیری از حرکت بینی جدا بپرهیزید .
  • در این زمان نمی توانید از عینک ها استفاده نمایید و به مدت 2 ماه بعد از انجام عمل جراحی خود از استفاده عینک ها بپرهیزید .
  • از حمام در روز های ابتدایی عمل جراحی بینی خود بپرهیزید ، قبل از برداشتن گچ از روی بینی های خود در صورتی که نیاز به حامام دارید از وان استفاده نمایید و یا با ظرفی روی بدن خود را آب بریزید و قسمت هایی از صورت که خارج از قسمت های چسب زده می باشد می توانید با استفاده از پنبه مرطوب تمیز نمایید ولی چسب ها به هیچ وجه نباید خیس شوند و به مدت یک ماه بعد از عمل بینی هم از شنا کردن بپرهیزید .
  • کار هایی که موجب تحریک بسیار شدید عضلات صورت می شوند بپرهیزید ، کارهایی مانند گریه کردن ؛ خندیدن ، صحبت بسیار ، با دهان باز عطسه کردن و انجام حرکات اضافی صورت را حداقل به مدت دو هفته بپرهیزید .

کلام آخر 

از این که ما را تا آخر مقاله عوارض جراحی بینی استخوانی همراهی کردید از شما سپاس گزاریم همچنین اگر نظر و یا پیشنهادی در این زمینه دارید ممنون می شویم که با ما نیز در میان بگذارید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دریافت مشاوره (کلیلک کنید)